Elke zaterdag leren we een bezoeker van ArenApoort beter kennen.

Barbara + ArenAPoort: “VIP kaarten in de HMH; een aanrader!”

We kwamen Barbara tegen bij Woonmall Villa ArenA waar ze met haar moeder inspiratie op aan het doen was voor haar woonkamer. ArenAPoort wil haar, als bezoeker, graag een stukje beter leren kennen.

Kun je jezelf beschrijven in één zin?

Een vrolijk, precies en behulpzaam persoon die vrij van geest is.

Wat doe je vandaag in ArenAPoort?

Ik was in eerste instantie op zoek naar nieuwe volleybal sportschoenen maar ik wilde ook samen met mijn moeder inspiratie op doen voor mijn woonkamer.

Kun je ArenAPoort beschrijven in één zin?

Een gezellig winkelgebied met veel leuke eettentjes.

Waar moet je als bezoeker van ArenAPoort echt een keer naartoe?

Ik zou het aanraden om naar de Ziggo Dome te gaan. De muziekkwaliteit is heel hoog en waar je ook zit, je ziet het altijd goed. Daarnaast is de Media Markt ook erg indrukwekkend en kun je bij het restaurant in het midden (Jinso, red.) met een mooi glazen gebouw ook lekker eten.

Wat mis je nog in ArenAPoort?

Ik mis goedkopere parkeergelegenheden en wat groen. Zonder groen is een gebied snel kaal, wat de sfeer onaangenamer maakt.

Wat is je beste/mooiste ervaring in ArenAPoort?

Een ervaring was een concert bij de Heineken Music Hall, we hadden VIP kaartjes. Het was heel intiem en de muziek kwaliteit was erg hoog. Een aanrader dus! Ook heb ik een keer in de skybox gezeten tijdens een wedstrijd van Ajax, dat was echt geweldig.

Wat/wie zou je ooit nog wel eens willen doen/zien/kopen in ArenAPoort?

Ik zou graag meer winkels willen, vooral kledingzaken, zodat ik nog lekkerder kan shoppen in ArenApoort.михаил безлепкин квартирызаправка samsungswedish translationдетские пищалки купитьполигон ооодетские магазины харьков

Related Posts