Jij + ArenAPoort Harry Soeng ichi-E

Harry + ArenAPoort: “Ik ben een duizend poot. Ik sta overal in ichi-E waar ik nodig ben.”

Met Jij + ArenAPoort leren we elke week andere mensen kennen die in ArenAPoort werken. Harry Soeng is de bedrijfsleider van ichi-E. Wil je weten wat hij nog mist in ArenAPoort? Lees dan gauw verder

Beschrijf jezelf in 1 zin

Een duizend poot. Ik sta overal in Ichi-e waar ik nodig ben.

Wat doe je in ArenAPoort?

Ik ben de bedrijfsleider en chef kok bij ichi-E. Wij zijn een eigentijds en duurzaam sushi restaurant. ichi-E betekent één ontmoeting. Wij vinden dat die ontmoeting speciaal moet zijn en schenken daarom extra aandacht aan het eten, de service en de uitstraling.  Daarnaast moet het ook betaalbaar zijn, wat altijd een uitdaging is, vooral met onze duurzame visie. 

Beschrijf ArenAPoort in 1 zin

Een dynamisch gebied met een divers publiek. Het laatste maakt het gebied zo uniek: er komen mensen van alle leeftijden, van kantoor mensen tot voetbalsupporters en van de lokale bevolking tot zelfs internationale bezoekers. Geen één dag is hetzelfde bij ArenAPoort.

Waar moet je als bezoeker van ArenAPoort echt een keer naartoe?

De Ziggo Dome want dat is een van de mooiste concerthallen in de wereld qua muziek en kwaliteit. Ook komen alle bekende artiesten juist daar. De Amsterdam ArenA is ook wel gaaf om een keer naartoe te gaan.

Waarom moeten bezoekers een keer naar ichi-E?

Voor onze eigentijdse sushi. We hebben ook tradionele sushi maar raden onze eigen sushi vooral aan. Daarnaast flamberen we ook sushi voor de beginnende sushi eters. Je kan ons met recht een sushi expert noemen.

Wat mis je nog in ArenAPoort?

Een goede Italiaan. Dat kan een tradionele Italiaan zijn of juist een met een moderne twist. Een casino zou ook een goede aanvulling zijn voor het gebied. Qua parkeren is het allemaal betaald parkeren, wat vooral een probleem is voor de werknemers in het gebied.

Wat is jouw beste/mooiste ervaring in ArenAPoort?

Robbie Williams in de Arena, mooi weer en leuke gasten en natuurlijk mijn team van personeel!

Wie zou je ooit nog een keer te gast willen hebben in ichi-E?

Als vaste gast hebben we Frank de Boer dus dat is al geweldig natuurlijk. Zelfs zou ik Beyoncé wel eens als gast willen hebben. Onze andere vaste gasten zijn verder Robin van Persie, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Glennis Grace en Edsilia Rombley. Ten slotte leveren wij ook standaard bij elke thuiswedstrijd, sushi aan de spelers en de technische staff van Ajax.лобановский политиклобановский александрвладимир мунтян исцелениевоздухосборник горизонтальныйалександр лобановскийзапчасти комплектующие к

Related Posts