Kensington-in-Ziggo-Dome-2015

Kensington komt naar Ziggo Dome

De Utrechtse band Kensington staat op 26 november 2015 in de Ziggo Dome! Hiermee sluiten ze hun Rivals Tour af; een spetterende show ligt in het vooruitzicht.

In vier jaar tijd is Kensington uitgegroeid tot een van de meest in het oog springende acts in de Nederlandse rockscene. Het viertal werkte de afgelopen jaren hard om te groeien. Met hun optreden in de Ziggo Dome zijn ze gepromoveerd naar de eredivisie van de Nederlandse gitaarbands.

Kensington gaat groot

In het begin vulde Kensington nog kleine zalen, maar gaandeweg groeide hun schare fans. Als beloning voor hun werklust, staat de formatie nu in de enorme Ziggo Dome waar hun epische rocksongs perfect tot hun recht komen.

Borders en Vultures

Kensingtons debuutplaat Borders kwam uit in de zomer van 2010. De opvolger, Vultures genaamd, komt twee jaar later uit. Deze bevat al enkele hits als We Are The Young, Send Me Away en Home Again.

Rivals

Afgelopen jaar stonden de jongens van Kensington op Lowlands waar ze hun eerste tracks van het nieuwe album Rivals spelen. Op 16 augustus verschijnt het album daadwerkelijk met de track Streets als hun grootste hit tot nu toe. Rivals kwam binnen op nummer een in de albumlijst en is inmiddels bekroond met een gouden plaat.

De kaartverkoop voor Kensington start maandag 12 januari om 10:00 uur.

поисковая раскрутка сайтовкупить пазлылобановский александрюридический сайтмихаил безлепкин квартирывсе для скважин

Related Posts