Loungebar & Restaurant Vanzz

Sinds april 2012 nieuw aan de ArenA Boulevard, Loungebar & Restaurant Vanzz! U vindt Vanzz bij de ingang van parkeergarage bioscoop Pathé (P6).

’s Avonds in Vanzz, trendy tafelen of een gezellige borrel in strak design. Televisieschermen en geregeld een live DJ bewaken het prettige ritme van de avond. Een mix van ervaringen in een ongedwongen sfeer en stijlvolle setting. Volg onze agenda voor themafeesten tot in de vroege uurtjes!

Een stijlvol restaurant waar de heerlijkste gerechten voor u worden bereid met alleen de verste producten. Vanzz telt ruim 250 zitplaatsen verdeeld over twee etages, zodat intimiteit bewaard blijft.

Op het grote terras aan het water is het door de heaters en overkapping het gehele jaar door goed vertoeven. Genieten met een kop koffie of glas wijn in de heerlijk verwarmde loungehoek. Of binnen aan de grote leestafel, met actuele tijdschriften en kranten.

Nagenieten na een bezoek aan Ajax, bioscoop Pathé, een concert of een dagje winkelen aan de Arenaboulevard. Het kan allemaal bij Vanzz!

Op de eerste verdieping bevindt zich onze gezellige vide. Ideaal voor besloten feesten, private dining, lunch of jubileum, maar ook uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergadering, workshops, bedrijfsborrel of presentaties.

Tenslotte kunt u overal bij Vanzz gratis gebruik maken van ons Wifi netwerk.

Kom langs en beleef Vanzz!михаил безлепкин полицияLagoon 39покупка ноутбуков новосибирскОсобенности рентгеновского излучениявладимир мунтян пасторкупить тамбов химия для очистки деталей

Related Posts