Media Markt Amsterdam ArenA

Media Markt is een grootschalig internationaal opererend bedrijf met een spectaculair laag geprijsd aanbod van elektronische apparaten. Media Markt verkoopt overwegend merkproducten uit verschillende groepen: KTV, LCD- en Plasmaschermen, HiFi, DVD en Blu-ray, computer, foto- en videoapparatuur, games en consoles, telecom, witgoed en bruingoed.

Grootste multimediawinkel van Nederland

Media Markt geeft klanten het gevoel rond te lopen in een elektronische speelgoedwinkel. Elke dag is er iets nieuws te beleven en wordt u verrast met nieuwe aanbiedingen. Met ruim 6.000 m² winkeloppervlakte is het de grootste multimedia winkel van Nederland.

Speciale evenementen

Sinds Media Markt ArenA werd geopend voor publiek in oktober 2000, is ze bezocht door vele nationale en internationale artiesten. Onder andere Gloria Estefan, Ricky Martin, The Black Eyed Peas, Lange Frans, Jan Smit, de Toppers in Concert hebben al een signeersessie en mini-concert gegeven bij Media Markt ArenA.

Europees actief

Media Markt maakt deel uit van de Media Markt – Saturn Groep, die actief is in elf Europese landen, met ruim 400 vestigingen. Sinds de komst van Media Markt naar Nederland in 1999 zijn ze hard gegroeid. Inmiddels zijn er in Nederland 22 vestigingen, in de komende jaren komen daar nog 20 bij. Media Markt streeft dan ook om de nummer 1 te worden in Nederlandse consumenten elektronica.

Media Markt, ik ben toch niet gek!