Horrible-Bosses-2-Front

Movie Monday: Horrible Bosses 2 (2014)

Vandaag geven we bij Movie Monday de comedy Horrible Bosses 2 weg! Dit is het vervolg van het super grappige eerste deel. Lees snel verder.

In Horrible Bosses 2 zien we hoe Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) en Kurt (Jason Sudeikis) van hun vreselijke bazen zijn afgekomen in het eerste deel. Vol goede moed beginnen ze zelf een bedrijf dat car-wash-geïnspireerde douchekoppen verkoopt.

Horrible Investors

Het enige probleem om het product op de markt te brengen is een goede investeerder. Ze proberen van alles, zonder succes, tot op een dag Burt (Christopher Waltz) en Rex (Chris Pine) bij ze aankloppen.

Burt wil investeren in de ‘Shower Buddy’ en stelt voor dat het drietal 100,000 stuks produceert. Om dit te doen nemen Nick, Dale en Kurt een zakelijke lening, huren ze een opslag en nemen ze werknemers aan.

Burt haakt echter op het laatste moment af, en wil niet meer investeren, waardoor de drie vrienden met een schuld van $500,000 blijven zitten.

Nieuwe Misdaad

Net als in het eerste deel, moeten ze nu een manier vinden om hun leven weer op de rails te krijgen. Ze doen dit door een plan te bedenken, dat op z’n zachtst gezegd niet waterdicht is.

Naast de bovenstaande acteurs, zien we ook weer rollen van ‘oude’ bazen Jennifer Aniston en Kevin Spacey, en zien we Jamie Foxx in een hilarische bijrol als Dean ‘Mothafuckah’ Jones.

Win Horrible Bosses 2 (2014) en krijg korting

Wil jij deze film winnen? Deel (Share) het bericht op onze Facebook-pagina en plaats een reactie met #moviemonday. Meedoen via Twitter kan ook op ons Twitter kanaal.

Je kan de film ook kopen bij Media Markt Amsterdam ArenA (andere filialen doen niet mee met deze actie) met 10% korting. Share (Deel) het Facebook bericht, ga naar de winkel, laat zien dat je dit bericht hebt geliked en pak die korting!посольство израиля в москве отдел репатриациилечения зубовобучение на полиграфеTopodinpremiumtradingкровоточивость десен при беременности лечение

Related Posts