Deel:

One Direction

Wanneer: Back to Calendar 3 mei 2013 @ 19:30 - 22:30
Waar: Ziggo Dome
De Passage 100
1115 Duivendrecht
Nederland
Kosten: €45,- / €39,- / €145,-
Categoriën: Ziggo Dome
Labels: One Direction Ziggo Dome

Op vrijdag 3 mei komt de Britse groep One Direction naar Amsterdam voor een concert in de Ziggo Dome. Met meer dan 12 miljoen verkochte albums in iets meer dan een jaar tijd, is One Direction op dit moment grootste popband ter wereld.

Het concert maakt deel uit van hun Take Me Home Tour waarin de band verder Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Duitsland, België, Italië, Spanje, Zwitserland, Portugal en Denemarken aan doet. De Europese tour volgt op hun uitverkochte Engelse tour in februari en maart, waarin ze onder meer 9 keer in de Londense O2 Arena staan. De voorverkoop van het concert in Amsterdam start op zaterdag 3 november om 10.00 uur.

Op 9 november verschijnt hun tweede album Take Me Home

One Direction ontstaat in 2010 bij de Britse X-factor waar Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles als solo zanger aan deelnemen. Hun eerste single What Makes You Beautiful stond binnen een week op nummer 1 in de UK en was de snelst verkopende single van 2011. Ook won de band een Brit Award voor deze single.

Hun eerst album Up All Night stond een dag nadat het uit kwam op nummer 1 in de US Billboard Chart, waarmee ze een record braken en The Beatles, Spice Girls en Coldplay versloegen.

Het nieuwe album Take Me Home, waarop ook de huidige hit Live While We’re Young te vinden is, kan direct met korting bij een concertkaart besteld worden.