Perry Sport ArenA


Amsterdam Arena (incl. Outlet)
Arena Boulevard 51-53
1101 DL AMSTERDAM ZUID OOST
Telefoonnummer: 020-4094227

www.perrysport.nl
klantenservice@perrysport.nl

 

Openingstijden:

Maandag: 12:00 uur – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 uur – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 uur – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 uur – 21:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur – 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 17:30 uur
Zondag: 11:00 uur – 17:00 uur

Mega store!

Elke donderdag en vrijdag koopavond.
Elke zondag koopzondag.

Wij zijn ook geopend op 2e paasdag, Hemelvaartsdag, 2e pinksterdag en 2e kerstdag

Deel:

Het nieuwe shirt van het Nederlands elftal bij Perry Sport

Nu de Olympische Winterspelen zijn afgelopen kan Nederland zich opmaken voor het volgende grote toernooi, het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Het nieuwe tenue van het Nederlands elftal is inmiddels onthuld.

Het traditionele oranje shirt met de klassieke leeuw op de borst doet je denken aan het shirt van 1974, waarmee Nederland de finale bereikte tijdens het WK in West-Duitsland. Laten we hopen dat ons Oranje het resultaat van 1974 overtreft en de trofee mee naar huis neemt!

Koop jouw shirt bij nu Perry Sport en laat het gratis bedrukken!

Naar buiten met Perry

No matter the weather, we gaan naar buiten. We hebben met zijn allen lang genoeg binnen gezeten. Bij Perry vind je alles voor buiten. Of het nu is voor een stevige wandeling, fietstocht, hardloop training of iets anders. Je kunt bij Perry terecht voor de nieuwste collecties en natuurlijk de scherpste aanbiedingen!

Kijk gauw op de website voor alle acties. Keep Moving!

Perry support bewegen

Of je nu jaar in jaar uit op zondagochtend op een voetbalveld de eer van je club hoog houdt, stevig gaat wandelen in de bossen of je grenzen probeert te verleggen… Perry is er voor jou!

Perry support bewegen vanuit de filosofie; zij die bewust zijn bewegen; zij die bewegen beleven.

Bewegen is gezond. Perry support niet alleen fysiek bewegen, maar ook mentaal bewegen. Zo helpt Perry je graag om het maximale uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen.

Bewegen in stijl. Bij Perry vind je al sinds 1866 alles wat je nodig hebt om te bewegen. We hebben een brede verzameling topmerken en eigen merken die er voor zorgen dat je er altijd goed uitziet. Functioneel en volgens de laatste mode. Want zowel binnen als buiten de lijnen van het sportveld wil je er natuurlijk stijlvol uitzien.

Bewegen is beleven. Daarom willen we in alles wat we doen mensen prikkelen, verleiden en uitdagen het avontuur op te zoeken. Door meer te bewegen beleef je meer. Perry support bewegen met aantrekkelijke acties, goede service en een relevant actueel assortiment.

Perry staat voor alles wat jou beweegt, letterlijk en figuurlijk.

Keep moving.