Winkels-ArenAPoort-mogen-langer-open-blijven

Winkels ArenAPoort mogen langer open zijn

Van 1 december 2012 tot en met 1 januari 2014 zijn er nieuwe mogelijkheden voor de winkeliers van de ArenAPoort (ArenA Boulevard en Amsterdamse Poort) om hun winkeltijden te verruimen.

Winkeliers kunnen binnen de huidige regels (Verordening Winkeltijden Amsterdam) hun winkel openen tussen 06.00 – 22.00 uur.

Tijdens deze pilot kunnen winkeliers in de ArenAPoort onder een aantal voorwaarden een tijdelijke ontheffing aanvragen bij het stadsdeel om tussen 22.00 – 06.00 uur geopend te zijn. Hierbij is het ook mogelijk een deel van de avond of nacht geopend te zijn. Onderstaand staan de belangrijkste voorwaarden vermeld.

Pilot met grote kans op succes

Het stadsdeel verwacht dat deze pilot nieuwe kansen biedt aan ondernemers en zorgt voor meer wisselwerking tussen winkels en evenementen.

Het stadsdeel Zuidoost wil in deze pilot samen met de ondernemers van de ArenaPoort en betrokken partijen optrekken. Draagvlak en samenwerking zijn noodzakelijk voor de totstandkoming van een sterk plan van aanpak van de ArenaPoort voor het jaar 2013. Wilt u als ondernemer deel uit maken van deze pilot, heeft u goede ideeën en ziet u kansen voor uw eigen onderneming? Dan kunt u bijgaand interesseformulier invullen en sturen aan de afdeling Economische Zaken van stadsdeel Zuidoost, t.a.v. mevr. Zakia Boucetta, Postbus 12491 / 1100 AL  Amsterdam Zuidoost  of per mail naar z.boucetta@zuidoost.amsterdam.nl

Klik hier voor meer informatie.определение позиций сайта по ключевым словамотзывыуменьшение носа помощью макияжаполигон оооcaspian service company bakuуличные фонари цена

Related Posts