Borchland Horeca is the place to B is de perfecte locatie voor zowel een ontbijt of lunch, als een diner.

Goed ontbijten en lunchen bij restaurant Golfclub Amstelborgh en het Grand café, ideaal om uw zakelijke afspraak te combineren met een gerecht van onze kaart. Onze lunches worden geserveerd tussen 11.30 en 17.00 uur.

Lekker eten kan bij restaurant Golfclub Amstelborgh en het Grand café. De vriendelijke medewerkers staan garant voor service en gastvrijheid en de internationale keuken biedt voor ieder wat wils.

Kom gezellig met familie en/of vrienden bowlen en daarna lekker gourmetten of spidergrillen. Spidergrillen is grillen in een pan die iets schuin naar het midden afloopt, zodat het overtollige vet verdwijnt. Bij deze manier van grillen blijft het vlees extra sappig en wordt het eten vetarm bereid. Laat u verrassen door deze manier van grillen aan tafel!

NIEUW bij Borchland; shared table met heerlijke gerechtjes om samen te delen en nieuw is kaasfondue! 

Fantastische buffetten worden geserveerd bij restaurant Golfclub Amstelborgh en het Grand café. Van een klein hapje tijdens een receptie tot een volledige maaltijd. Met uw wensen en onze ervaring zorgen we voor een buffet dat volledig bij uw programma past. Bij mooi weer staat in de maanden mei tot en met augustus de BBQ op het terras, inclusief kok. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Locatie