Grand Café Hoekenrode

Brasserie Hoekenrode

Grand Café Hoekenrode is bij uitstek de ideale locatie voor uw lunch, diner, zakelijke bespreking, Business-to-Business meetings, groepsarrangementen, borrels, evenementen en/of feesten.

Grand Café Hoekenrode is een ruim opgezette locatie met een moderne inrichting en strakke uitstraling met als eye-catcher, onze mooie grote bar in het midden van de zaak.

Naast de bar heeft Hoekenrode een grote borrelruimte en een separaat restaurant gedeelte met ongeveer 100 zitplaatsen. Grand Café Hoekenrode heeft een maximum capaciteit van 200 zitplaatsen en ongeveer 450 staanplaatsen.

Nieuw bij Restaurant Hoekenrode is een nieuwe Self-Service Biertap!

Wij bieden u de mogelijkheid heerlijk te kunnen borrelen aan onze taptafel zonder op de barman te hoeven wachten! Voortaan kunt u direct van uw vers getapte biertjes genieten.

Het grote zonnig en verwarmd terras met ongeveer 300 plaatsen biedt een uniek uitzicht op het volledig vernieuwde Hoekenrodeplein.

Grand Café Hoekenrode is bij uitstek de ideale locatie voor uw lunch, diner, zakelijke bespreking, Business-to-Business meetings, groepsarrangementen, borrels, evenementen en/of feesten. Ook bieden we een ruim aanbod aan speciale arrangementen, voor elke gelegenheid.

Wij zijn makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en met het openbaar vervoer.

Locatie

Neem alvast een kijkje