JinSo Loungebar & Restaurant

Jinso Arenapoort

JinSo, gevestigd in de ArenaPoort op de Johan Cruijff Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, AFAS Live en Pathé ArenA als buren, is een kosmopolitische loungebar restaurant tot 600 zitplaatsen.

In dit bijzondere restaurant waant men zich op een tropisch eiland en dat midden op de Johan Cruijff Boulevard in Amsterdam. JinSo is uitermate geschikt om zakelijk te lunchen, gezellig met collega's een bedrijfsborrel te houden, uitgebreid met familie en/of vrienden te dineren of zelfs een feestelijk verjaardagspartijtje te houden.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt JinSo een Aziatisch lopend buffet en een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om onze gasten nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben, zodat zij ontspannen hun avondje uit kunnen beginnen.

's Zomers is er een groot zonovergoten terras met grote parasols, waar het met een koud biertje of een gezellig wijntje, heerlijk en ongedwongen vertoeven is.

Locatie

Neem alvast een kijkje