Jaz Amsterdam Hotel

Kamer Jaz Hotel

In het Jaz in the City Amsterdam vieren ze de echte gezelligheid op het ritme van een vibrerende metropool - helemaal zonder clichés, maar wel met een mengeling van music, food & art, die tot nu ongekend was.

Het Jaz in the City Amsterdam hotel met 164 In-Tune kamers, 83 Bassline kamers en met 11 rockstarwaardige Suites, ligt absoluut op de eerste rang: direct tegenover de Amsterdam ArenA, pal tegenover de Ziggo Dome, op loopafstand van de AFAS Live. Was dat dan alles? Zeker niet. Het Jaz in the City verandert elke dag zelf in een stage voor opkomende local acts in Music, Food & Arts. Wil je nog meer? In onze blog presenteren wij tips, die gegarandeerd in geen enkele reisgids staan.

Of je nu komt voor de after-party of een drankje na het werk: je zal hier een coole beat horen, lekkere drankjes vinden in een lounge-achtige sfeer in  de  Rhythms Bar & Kitchen. 

Blijf zo mooi als je bent in onze spa en fitness ruimte met de nieuwste apparaten en excellente entertainment. Of laat jezelf lekker gaan: relaxen is het toverwoord. 

Ben je een zakelijke bezoekers, dan kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan in onze 3 vergaderruimtes of boardrooms. Het belangrijkste is dat je je doel bereikt en vertrekt met een glimlach. En maak je geen zorgen: onze veelomvattende servicemedewerkers zullen overal voor zorgen. 

Locatie