Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Parov Stelar

Contact

Adres:
AFAS Live
ArenA Boulevard 59
1101DS Amsterdam Zuidoost
Afstand:
Parov Stelar

Dance-act Parov Stelar komt op 11 december 2019 naar AFAS Live

De Oostenrijkse producer, die vorige zomer samen met zijn band nog op Pinkpop te vinden was, staat bekend om zijn onovertroffen dansbare geluid. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster

Producer Marcus Füreder, bekend onder de naam Parov Stelar, heeft een bijzonder succesvolle zomer achter de rug. De complete band, die naast Füreder bestaat uit een koperblaassectie, gitarist, drummer en zangeres, weet met hun sterke shows avonden tot ultiem dansfeest te transformeren. Füreder wordt gezien als een van de eerste producenten van de Europese electroswing; een aanstekelijke mix van jazz, house en electro. 

In 2017 kwam het album 'The Burning Spider' uit met zijn herkenbare sound en tegelijk nieuwe invloeden als soul en blues. Naast nummers met fragmenten van Muddy Waters en Lightnin' Hopkins, kreeg ook popmuziek een prominente plek. In 2004 brak Parov Stelar door in eigen land met single 'Kiss Kiss'. Het eerste optreden met band in 2005 leidde tot meer dan 1000 live shows over de hele wereld. Füreder bracht twaalf albums uit, waarvoor hij samenwerkte met artiesten als Lana Del Rey, Marvin Gaye en Lady Gaga. 

Locatie