Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ariana Grande

Contact

Adres:
Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam
Afstand:
Ariana Grande

Sweetener World tour

Op vrijdag 23, zaterdag 24 augustus en woensdag 11 september staat Ariana Grande met haar Sweetener World Tour in de Ziggo Dome! De organisator van dit concert is MOJO. Bij dit concert zijn uitsluitend doorzichtige tassen van plastic, vinyl of PVC toegestaan. 

Let op!
Om de toegang tot de zaal goed te laten verlopen en iedereen een veilige avond te garanderen, vragen we je om onderstaande goed door te lezen.

Iedere fan mag één tas meenemen. Deze tas moet doorschijnend plastic, vinyl, of PVC zijn. Tassen mogen niet groter zijn dan 30 x 15 x 30 cm (let op: enkel voor de shows van Ariana Grande wijkt dit formaat af van ons standaard tassenbeleid). De officiële Sweetener World Tour tassen zijn toegestaan. Deze zijn verkrijgbaar in de Ariana Grande webshop. Deze items zullen ook te koop zijn buiten de Ziggo Dome vanaf 11:00 uur.

Let op dat in de tas items niet meer verpakt zijn in kleinere tasjes, maar dat items los in de tas gestopt dienen te worden. Bekijk hier een voorbeeld van dit beleid. Op mojo.nl/voorwerpen vind je wat er wel en niet mee naar binnen mag. Een om medische redenen noodzakelijk item wordt toegestaan na grondige controle bij een daarvoor aangewezen ingang.

Camera beleid
Helaas zijn camera’s of andere vormen van opnameapparatuur niet toegestaan. Mobiele telefoons met camera zijn wel toegestaan. 

 

Locatie