Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Golf by Night

Contact

Adres:
Borchland sport en events
Borchlandweg 6
1114BD Amsterdam Duivendrecht
Afstand:
Golf by night

Kom golfen op de met fluoriserende items versierde baan!

Donderdag 19 september is de Golf by Night bij Golfclub Amstelborgh, aanvang 20.00 uur. 

Door middel van vele gekleurde fluoriserende items worden de tee’s, holes en fairways aangeduid, gezamenlijk met de verlichte struiken en de lichtgevende ballen wordt het een spannende avond!

Kosten € 25,50 p.p. inclusief greenfee 9 holes en één drankje en bittergarnituur na afloop (platinumleden € 17,75 p.p.). Exclusief lichtgevende ballen. Het is wel mogelijk om ze vooraf bij ons te bestellen (twee ballen € 10,-).

Spelvorm Texasscramble

Je speelt met een team van twee personen met één bal. Iedereen van het team slaat af, waarna een naar hun inzicht beste bal wordt gekozen om mee verder te spelen. De overige speler(s) drop(t)pen de bal binnen een stoklengte om van hier verder te spelen. Op de green plaatst men de bal binnen 10 cm. Deze plaats dient gemarkeerd te worden met een marker.

Na iedere hole wordt de beste score genoteerd. Van elke speler moet minimaal twee maal de bal gekozen worden met de beste ligging (dit eveneens noteren op de score kaart).

Hierna worden de stablefordpunten genoteerd volgens de meegekregen (gemiddelde) playing handicap.

Wil je meedoen met dit golfevent? Je kunt je ook alleen opgeven, zorgen wij voor een team! Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl. Vol=vol!

Locatie