Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ajax Winterfestival

Contact

Adres:
Johan Cruijff ArenA
ArenA Boulevard 1
1101 DL Amsterdam
Afstand:
Ajax Winterfestival

Ajax organiseert in samenwerking met de Johan Cruijff ArenA op zondag 29 december het 2e Ajax Winterfestival. Ook in de komende kerstvakantie kunnen alle Ajacieden genieten van de beste Ajax-documentaires. Daarbij valt er die dag nog veel meer te beleven in de ArenA. De kaartverkoop is nu begonnen!

Een ticket voor het Ajax Winterfestival geeft toegang tot alle documentaires, het complete programma buiten de zalen én de self-guided tour door de ArenA en de Ajax Gallery of Fame. Tijdens de tour kom je op plekken die normaal alleen voor spelers en staf toegankelijk zijn, waaronder natuurlijk het kleedkamergebied.


NIEUWE DOCUMENTAIRES & ACTIVITEITEN

Ajax en de ArenA organiseerden eind 2018 het eerste Ajax Winterfestival. Voor het AWF 2019 is het programma uitgebreid met nieuwe documentaires en zijn er veel meer activiteiten. Een van de nieuwe onderdelen is het eSports-plein.
Op 29 december kun je onder meer genieten van deze Ajax-documentaires:Bobby(over het leven van Ajax-icoon Bob Haarms),De man die Zlatan zag,De PatatgeneratieenOnana, The Boss. Het is slechts een kleine greep uit het complete programma.

Locatie