Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Take That

Contact

Adres:
AFAS Live
ArenA Boulevard 59
1101DS Amsterdam Zuidoost
Afstand:
Take That Arena

Onder de noemer 'Greatest Hits Live 2019' geeft het Britse Take That op 17 juni een concert in AFAS Live. Alweer drie jaar geleden is het dat Take That een optreden gaf op Nederlandse bodem.

In 2019 bestaat Take That maar liefst dertig jaar, genoeg reden dus om al die grote hits weer eens te 'presenteren' aan hun trouwe fans. Afgelopen november kwam ook het Best Of Take That album genaamd Odyssey uit met behalve alle hit-singles ook drie nieuwe tracks. Take That, de meest succesvolle boyband uit de jaren negentig, gooit ook als drietal nog altijd hoge ogen. In totaal staat de teller op meer dan dertig miljoen verkochte platen, acht nummer 1 albums en dertien songs bereikten de hoogste positie in de hitparades. Wie kent ze niet: 'Everything Changes', 'Relight My Fire', How Deep Is Your Love', 'Babe' en natuurlijk 'Back For Good', om maar een paar mega-hits te noemen. 

Ruim zeven miljoen concertbezoekers zijn in het verleden getuige geweest van de altijd spectaculaire en memorabele optredens van Take That. Bereid je voor op een avond vol meezingers, in een grootse doch intieme setting, op 17 juni in AFAS Live.

Locatie