Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Halestorm

Contact

Adres:
AFAS Live
Johan Cruijff Boulevard 59
1101DS Amsterdam Zuidoost
Afstand:
Halestorm

Op woensdag 20 november speelt het Amerikaanse Halestorm een show in AFAS Live. Voor deze show neemt de band twee special guests mee. De uit California afkomstige metalbands In This Moment en New Years Day. 

Halestorm bracht afgelopen zomer hun vierde album uit genaamd 'Vicious'. Na een succesvolle tour door Europa vorige zomer komen ze dit najaar terug naar Nederland voor hun grootste show tot nu toe in AFAS Live. Fans van het eerste uur en nieuwe fans kunnen een bijzondere avond in hun agenda zetten want Halestorm is op z’n best op het podium. Volgens vele is frontvrouw Lzzy Hale misschien wel de beste rockzangeres van dit moment.
 
De Amerikaanse alternatieve-metalband In This Moment onder bezieling van de charismatische frontvrouw Maria Brink maakt al ruim 10 jaar groovende metal. Ze bewijzen al jaren een indrukwekkende liveband te zijn. Niet twee maar drie female fronted bands betreden op 20 november het podium van de AFAS Live. Het uit California afkomstige New Years Day met Ashley "Ash" Costello aan het roer opent de avond. Met een bak aan podiumervaring en een vierde album opkomst is de band klaar om Europa te veroveren.

Locatie