Borchland sport en events

Borchland bowling

Bowlen, squashen, golfen, footgolf samen op een bijzondere locatie: Borchland. Maar ook een beurs, feest of evenement kan hier worden georganiseerd.

Borchland bowling

Bowlen is en blijft een leuk uitje voor jong en oud. Een leuke bezigheid voor een gezellige dag met vrienden, familie, collega’s of kinderfeestje.

Squashen & soccersquashen

Squash bij Borchland door professionals voor enthousiaste squashers van elk niveau. Amsterdam heeft weer een echte squashclub! Squashkampioen Lucas Buit runt ‘Squashclub Borchland’. Met ruime openingstijden, langs de A2 en parkeren voor de deur, is Borchland ook voor squash the place to B.! Je kunt ook komen soccersquashen!

Golf

Op ieder moment van de dag spelen in een oase van groen aan de rand van Amsterdam! Onze 9 holes par-3 golfbaan is ‘s avonds geheel verlicht en beschikt over een overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen.

Footgolf

Footgolf, ook wel voetgolf, biedt een heel nieuwe beleving van de sport ‘golf’. Het is, zoals de naam al zegt, een combinatie van voetbal en golf. Je oefent deze sport uit op de golfbaan, alleen dan met een voetbal in een speciaal daarvoor gemaakte hole. 

Locatie