AFAS Live is dé locatie om een congres, vergadering of ander zakelijk evenement te organiseren.

Op zoek naar een dynamische locatie voor een groots evenement? AFAS Live is dé evenementenlocatie in Amsterdam.

Bent u op zoek naar een dynamische locatie voor uw zakelijk evenement in Amsterdam? Dan is AFAS Live de locatie die u zoekt. 

Gelegen in Amsterdam Zuid-Oost, naast station Amsterdam Bijlmer Arena, is AFAS Live een toplocatie in de hoofdstad van Nederland. Zeer gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer. De locatie is zeer geschikt voor zowel grote plenaire bijeenkomsten als voor intieme bedrijfspresentaties. 

AFAS Live is meer dan alleen een concertzaal. De locatie is voorzien van verschillende ruimtes, waardoor u beschikt over een tal van mogelijkheden. De voordelen? De zaal wordt leeg opgeleverd, wat u de mogelijkheid geeft deze geheel in te richten in een eigen thema. 

Een podium verschuiven, een VIP area bouwen, een rode loper uitleggen, het kan allemaal in AFAS Live. AFAS Live wordt als locatie ingehuurd voor grote awardshows, maar ook voor kleinschalige evenementen met eigen sprekers. 

In AFAS Live vinden jaarlijks meer dan 150 (zakelijke) evenementen plaats. Wilt u binnenkort komen kijken bij AFAS Live? U bent van harte welkom. 

Bent u geintresseerd in het huren van AFAS Live als locatie voor uw evenement? Wij nodigen u graag uit voor een locatiebezoek. Op onze website kunt u lezen wat de ervaringen zijn geweest van uw voorgangers. Wie gingen u voor? U leest het hier: www.afaslive.nl/zakelijk/wie-gingen-u-voor.

Locatie