Kurio's Döner, Lunch & Coffee

Kurios

Voor de meest verse en smaakvolle döner kebab-gerechten ga je naar Kurio’s op de Johan Cruijff Boulevard. Daar vind je elke dag heerlijke, versgemalen bonenkoffie van Brandmeester’s, versbereide panini’s en de lekkerste döner.

Johannes Kurio is de chef van dit familiebedrijf in Amsterdam Zuidoost. Een dönerzaak waar kwaliteit, smaak en versheid heel belangrijk zijn. Johannes selecteert elk gerecht zorgvuldig en controleert alles wat binnenkomt nauwgezet. Is het niet goed, dan wordt het diezelfde dag opnieuw bezorgd. Bij Kurio’s kun je echt altijd rekenen op smaakvolle, verse gerechten.

Onze broodjes döner worden niet voor niets geroemd tot ver buiten Amsterdam!

Kom je vanuit het station Bijlmer dan ga je richting de Johan Cruijff ArenA. Loop in de richting van de MediaMarkt en de Decathlon. Tegenover de MediaMarkt in het ronde gebouw vind je ons, samen met heerlijke koffie, döner, köfte, falafel en meer. Kom zelf maar kijken!

Heb je de auto geparkeerd onder de Johan Cruijff Arena, dan loop je langs de Decathlon en MediaMarkt in de richting van de kantoren van Zuidoost en de Amsterdamse Poort. Tegenover de MediaMarkt vind je Kurio’s in het ronde gebouw. Je bent van harte welkom!

Locatie