De concertlocatie moest in alles muziek ademen. Alle 17.000 bezoekers zouden een perfecte live-beleving krijgen in de Music Dome – zoals de werktitel ooit was. Maar ook een ideale locatie voor een zakelijk event.

De grootsten der Aarde stonden al in Ziggo Dome. Jaarlijks komen er steeds meer groepen en artiesten die de harten van de fans gaan stelen. 

De Ziggo Dome werd geopend door Marco Borsato, met zijn uitverkochte Dichtbij-concert. In de dagen daarna, traden Pearl Jam, Sting, Madonna en Lady Gaga voor de allereerste keer op in de Ziggo Dome.Een krant kopte in die zomermaand van 2012: ‘De Ziggo Dome; Las Vegas aan de Amstel’. Ja, dat is de Ziggo Dome. Felle lampjes, non-stop entertainment in het gebouw, maar ook op alle media en kanalen

Op zoek naar een grote zaal voor een concert of evenement, of speur je juist naar een zaaltje voor bedrijfsfeest of afterparty? Groot, klein, intiem, zakelijk of feestelijk: in Ziggo Dome World vind je de ideale locatie voor elk type evenement. Werkelijk alles kan.

Locatie